HER ER INSTRUKTØRENE

.

Gustavo Vega er klar som instruktør på begge volleyballskolene våre i sommer! Han er utdannet gymlærer, og har selv spilt både innendørs og på sand i 35 år. I 2013 vant han NM for veteraner sammen med Finn Salvesen. Gustavo har 30 års trenererfaring fra universiteter, videregående skoler og klubber i ulike land som Mexico, Brasil, Argentina og Mellom-Amerika, og de siste årene i Norge og Oslo Volley. Han har internasjonal trener 2-utdannelse (FIVB level 2 og FIVB sand volleyball trener level 1).

– Jeg liker å være instruktør på sandvolleyskolene fordi Norge har masse talentfulle barn. Hvert år ser jeg at nivået i Norge bedrer seg, og jeg tror vi må investere mer i den nye generasjonen av volleyballspillere. Volleyballskolene er stedet hvor vi møter fremtidens spillere, sier Gustavo.

Jeg heter Maren Mansika, og jeg er 21 år gammel. Jeg har spilt volleyball i 8 år, tidligere for Tønsberg VBK og nå for OSI i 2. divisjon. Jeg er denne sesongen trener for damelag i 5. divisjon, og er assistenttrener for herrelag i eliteserien. Jeg var også trener for studentlandslaget herrer i student-EM. Jeg har også Trener 1-kurs. Jeg sitter som nestleder i styret til OSI Volleyball, og har vært aktivt styremedlem siden august 2022.

Maren Mansika

Kåre Haugen

24 år

Tidligere volleyball erfaring: 

Har spillt volleyball i 4 år og har erfaring både fra norsk 1. divisjon og Mizunoligaen. 

Har representert Norge i student EM.

Trener 1 kurs og 3 års trenererfaring.

Leave a comment